Jízda na rotopedu zlepšuje mužskou sexuální výdrž

Stačí méně než deset minut denně. I chvilková jízda na rotopedu funguje jako posilovač mužské erotické výdrže a prevence předčasné ejakulace.

Vánoce se kvapem blíží a vy už možná pomalu přemýšlíte o dárku pro partnera. Co třeba rotoped? Pokud se vám domů vejde, je to žhavý kandidát. Tahle cvičební pomůcka může zpestřit život vám oběma. A to hodně!

Když se do toho pořádně šlápne

Rotoped, jak ho známe dnes, má své kořeny v 19. století, což je vskutku fascinující. Už tehdy si lidé evidentně lámali hlavu s tím, jak spojit příjemné s užitečným, tedy sport s pohodlím. Dnes je k mání spousta modelů s různými moderními technologiemi nejen pro sledování výkonu i úrovně odporu, které jsou oblíbené ve fitcentrech i domácích podmínkách. Zdravotní benefity této aktivity zahrnují normalizaci krevního tlaku, regulaci škodlivého cholesterolu, posílení svalových skupin, zlepšení držení těla, útlum stresu i zachování optimální hmotnosti (1). Váš drahý tedy bude zdravější, štíhlejší, usměvavější a psychicky spokojenější. A vlastně nejen to, protože je tu ještě jedna peprnější výhoda.

Zlato, dej si dneska do těla!

Nová studie (2) zveřejněná v magazínu International Journal of Clinical and Health Psychology prokázala, že provádění tohoto specifického druhu cvičení po dobu méně než deseti minut denně, mužům zlepšuje sexuální výdrž, a to již za pouhé dva týdny. Je to tím, že jízda na rotopedu spadá do takzvané kategorie HIIT neboli high intensity interval training. Jde o jeden z prokazatelně nejúčinnějších způsobů, jak hubnout a spalovat tuky, který se spojuje s metabolickým i kardiovaskulárním zdravím, a nyní tedy i s delší a kvalitnější erotickou výkonností. Spekuluje se také o tom, že by rotoped mohl být doporučovanou prevencí při předčasné ejakulaci.

Zdroje: (1) www.healthline.com/health/fitness-exercise/exercise-bike-benefits#The-Takeaway, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC11017278/






Celkem 0 komentářů

Reklama

Tip na oběd

Více tipů
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat